Bedrijven over op elektrisch

Bedrijven over op elektrisch

Steeds meer bedrijven stappen over naar elektrische leaseauto’s. In 2018 werd er al vier maal meer gebruik gemaakt van elektrische leaseauto’s dan in 2017. Diverse leasemaatschappijen melden dat het vaak niet duurder is om elektrisch te rijden dan te rijden in benzine of dieselauto’s.

In 2018 werden er rond de 13 duizend elektrische voertuigen gekocht van de betreffende maatschappijen die elektrische voertuigen leasen/verhuren/verkopen. Dit komt ook doordat het steeds betaalbaarder wordt om elektrische voertuigen te kopen en te leasen. De prijs daalt per jaar.

Het automerk Tesla is een bekend merk als het gaat om elektrische auto’s. Veel bedrijven leasen dan ook vaak een Tesla. Tesla is een Amerikaanse producent van onder andere elektrische auto’s, maar zij produceren ook onder andere zonnepanelen en batterij-pakketten. Tesla werd in 2003 opgericht. Een bekende investeerder is Elon Musk.

Naast dat het betaalbaarder wordt, is het soms voor het imago van het bedrijf beter om een elektrische auto te rijden dan een traditionele auto die bijvoorbeeld op benzine rijdt. Het wordt steeds belangrijker om als organisatie duurzaam te zijn en mee te gaan met te nieuwste ontwikkelingen en trends. Een zuinige auto is een goede stap in de juiste richting om dit te creƫren.

Bron: RTL Z Nieuws

admin

Geef een reactie